სიდრის შედარება ღვინოსთან და ლუდთან
- სიდრს იპოვით კლუბში, ლუდის ტიპის პაბებში და ტავერნებში;
- მაღაზიაში სიდრს მიაგნებთ ლუდის სექციაში;
- პროდუქცია დიდწილად ჩამოსხმულია ლუდის ბოთლსა და ქილაში;
- სიდრის ფასი უფრო ლუდთან მიახლოებულია ვიდრე ღვინოსთან;
- ალკოჰოლის შემცველობა ლუდსა და სიდრში ერთნაირია.
ყველაფერი განსხვავებულია, დუღილის გარდა
- გავს ლუდს
- ალკოჰოლის შემცვლელობა 4-8%;
- ჩამოსხმულია ლუდის ბოთლში ან/და ქილაში;
- სასმელი გხვდებათ ბარებში, პაბებში და კლუბში.
- გემოების არჩევანი
- ლუდისგან განსხვავებით, სიდრი შეგხვდებათ ათეულობით სხვადასხვა გემოთი.
- ეფექტური
- რადგან სიდრი შეიძლება გაკეთდეს სხვადასხვა ხილისგან და დუღილის პროცესი მოითხოვს 2-6 თვემდე პერიოდს, მისი დამზადება შეიძლება წელიწადში რამდენჯერმე.
- პოპულარობა
- 19 საუკუნის ამერიკის ნომერ პირველი ალკოჰოლური სასმელი;
- მოიხსენიებენ როგორც ლუდის ტკბილ შემცვლელს.