სიდრის შედარება ღვინოსთან და ლუდთან

entry image

სიდრის შედარება ღვინოსთან და ლუდთან

  • სიდრს იპოვით კლუბში, ლუდის ტიპის პაბებში და ტავერნებში;
  • მაღაზიაში სიდრს მიაგნებთ ლუდის სექციაში;
  • პროდუქცია დიდწილად ჩამოსხმულია ლუდის ბოთლსა და ქილაში;
  • სიდრის ფასი უფრო ლუდთან მიახლოებულია ვიდრე ღვინოსთან;
  • ალკოჰოლის შემცველობა ლუდსა და სიდრში ერთნაირია.

ყველაფერი განსხვავებულია, დუღილის გარდა

  • გავს ლუდს
    • ალკოჰოლის შემცვლელობა 4-8%;
    • ჩამოსხმულია ლუდის ბოთლში ან/და ქილაში;
    • სასმელი გხვდებათ ბარებში, პაბებში და კლუბში.
  • გემოების არჩევანი
    • ლუდისგან განსხვავებით, სიდრი შეგხვდებათ ათეულობით სხვადასხვა გემოთი.
  • ეფექტური
    • რადგან სიდრი შეიძლება გაკეთდეს სხვადასხვა ხილისგან და დუღილის პროცესი მოითხოვს 2-6 თვემდე პერიოდს, მისი დამზადება შეიძლება წელიწადში რამდენჯერმე.
  • პოპულარობა
    • 19 საუკუნის ამერიკის ნომერ პირველი ალკოჰოლური სასმელი;
    • მოიხსენიებენ როგორც ლუდის ტკბილ შემცვლელს.