ბლოგი

ბლოგი

აშშ-ს ნომერ პირველი ალკოჰოლური სასმელი

აშშ-ს ნომერ პირველი ალკოჰოლური სასმელი

ტრადიციული სიდრი – 100% ფერმენტირებული ვაშლის წვენი, როგორიც მას ევროპაში ათასობით წლის განმავლობაში იცნობდნენ – ამერიკის ნომერ პირველი ალკოჰოლური...

ვრცლად
სიდრის მწარმოებელი ქვეყნები

სიდრის მწარმოებელი ქვეყნები

სიდრი წარმოება ევროპაში პოპულარული ტრადიციაა. საფრანგეთში სიდრი ან “cidre” დიდწილად დაბალი ალკოჰოლური სასმელია, რომელიც უფრო რბილი არომატით გამოირჩევა, ხოლო...

ვრცლად
ქვევრის ტექნოლოგია

ქვევრის ტექნოლოგია

ქართული “ქვევრის” ტექნოლოგია შეიძლება გამოყენებულ იქნას მაღალი ხარისხის სიდრის დასამზადებლად! მაგალითად: ვირჯინიის შტატში არსწბული ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი ღვინის მწარმოებელი...

ვრცლად
ახალი ბიზნეს შესაძლებლობა მეღვინეებისთვის

ახალი ბიზნეს შესაძლებლობა მეღვინეებისთვის

ინფორმაცია მომზადებულია დოქტორ მურლი დურამდიკარის მიერ (აიოვას სახელმწიფო უნივერსიტეტის, ყურძნისა და ღვინის ინდუსტრიის ინსტიტუტის დირექტორი) „ღვინის მწარმოებლებს შეუძლიათ დაიწყონ...

ვრცლად
სიდრის გავლენა უკვე ცდება დიდ ბრიტანეთს

სიდრის გავლენა უკვე ცდება დიდ ბრიტანეთს

სიდრის წარმოება გაიზრდება დაახლოებით 5%-ით ყოველწლიურად, რათა მიაღწიოს 3 მილიარდ ლიტრს 2020 წლისათვის, რაც განპირობებულია ამ კატეგორიის გაძლიერებით აშშ-ს,...

ვრცლად
სიდრის მსოფილიო მოხმარება საგრძნობლად იზრდება

სიდრის მსოფილიო მოხმარება საგრძნობლად იზრდება

ბანკის სურსათის და აგრობიზნესის კვლევისა და საკონსულტაციო ჯგუფის მიერ გამოქვეყნებულ ანგარიშში ნათქვამია, რომ გასული ათწლეულის განმავლობაში სიდრის მოხმარება 50%...

ვრცლად