ტრადიციული სიდრი – 100% ფერმენტირებული ვაშლის წვენი, როგორიც მას ევროპაში ათასობით წლის განმავლობაში იცნობდნენ – ამერიკის ნომერ პირველი ალკოჰოლური...
ტრადიციული სიდრი – 100% ფერმენტირებული ვაშლის წვენი, როგორიც მას ევროპაში ათასობით წლის განმავლობაში იცნობდნენ – ამერიკის ნომერ პირველი ალკოჰოლური...
სიდრი წარმოება ევროპაში პოპულარული ტრადიციაა. საფრანგეთში სიდრი ან “cidre” დიდწილად დაბალი ალკოჰოლური სასმელია, რომელიც უფრო რბილი არომატით გამოირჩევა, ხოლო...
ქართული “ქვევრის” ტექნოლოგია შეიძლება გამოყენებულ იქნას მაღალი ხარისხის სიდრის დასამზადებლად! მაგალითად: ვირჯინიის შტატში არსწბული ერთ-ერთი ყველაზე ცნობილი ღვინის მწარმოებელი...
ინფორმაცია მომზადებულია დოქტორ მურლი დურამდიკარის მიერ (აიოვას სახელმწიფო უნივერსიტეტის, ყურძნისა და ღვინის ინდუსტრიის ინსტიტუტის დირექტორი) „ღვინის მწარმოებლებს შეუძლიათ დაიწყონ...
სიდრის წარმოება გაიზრდება დაახლოებით 5%-ით ყოველწლიურად, რათა მიაღწიოს 3 მილიარდ ლიტრს 2020 წლისათვის, რაც განპირობებულია ამ კატეგორიის გაძლიერებით აშშ-ს,...
ბანკის სურსათის და აგრობიზნესის კვლევისა და საკონსულტაციო ჯგუფის მიერ გამოქვეყნებულ ანგარიშში ნათქვამია, რომ გასული ათწლეულის განმავლობაში სიდრის მოხმარება 50%...